Nieuws


 

In februari is mijn nieuwe boek "Over liefde en loslaten" verschenen.

De ondertitel is "De levenscrisis als spirituele doorbraak". Het gaat over hoe je pijnlijke emoties en vooral levenscrises zoals een relatiecrisis, werkloosheid, burnout,ernstige ziekte en naderende dood kunt benutten voor versnelde spirituele groei. Het bevat korte hoofdstukken met uitleg, en heel veel korte praktische instructies om een beknellende emotie te transformeren in een bevrijding.
Het is inmiddels al weer aan de derde druk begonnen.

 

Inner Beauty Retreat op Mallorca

Op 14-19 augustus werk ik weer mee aan "The inner beauty retreat" op Mallorca. Een bijzondere retraite met drie trainers, gezonde maaltijden, op een prachtige locatie in de heuvels van Mallorca. Voor meer info en aanmnelden klik hier...

 

Een dag over Liefde en loslaten samen met stembevrijder Jan Kortie

Op donderdag 19 oktober geef ik samen met Jan Kortie een dag "Over liefde en loslaten" in het Akoesticum te Ede. Jan Kortie is Nederlands bekendste stembevrijder en tijdens deze dag zullen hij en ik afwisselend en samen aan het werk zijn met meditatie, spiritualiteit, zang en stembevrijding, liefde en loslaten. Meer info en aanmelden via deze link...

Lezing voor Shine!

Op zondag 1 oktober  ben ik een van de gastsprekers tijdens de Shine! Circle Sessie in Amsterdam. De Shine! Circle Sessie is een evenement georganiseerd door vrouwenplatform Shine! Tijdens mijn lezing ga ik in op het thema van die dag: 'Naar meer zelfliefde'.

Meer informatie kun je vinden op: www.shinecircle.nl

 

Nieuwe website gemaakt door Stijn Geurtz

Deze website is ontworpen en gebouwd door Stijn Geurtz, mijn jongste zoon. Als trotse vader ben ik enthousiast erover. Maar ik hoor ook graag je feedback, zeker als je fouten of onduidelijkheden hebt ontdekt.

 Aktie voor centrum Savita

Centrum Savita, waar ik altijd mijn Dzogchen 5-daagse retraites geef, heeft een Aktie op touw gezet om de hoge maandkosten te kunnen blijven betalen. Het zou heel jammer zijn als dit centrum het financieel niet zou kunnen bolwerken. Wil je meehelpen?  Klik op www.savita.nl

 Nieuwe Video's

Er zijn weer enkele nieuwe video's geplaatst. Zie de media-pagina...


5-daagse Dzogchenretraite in de heuvels van Sauerland

In het komende najaar (25-29 oktober) geef ik weer een 5-daagse savita-4Dzogchenretraite in spiritueel centrum Savita in de buurt van Winterberg (Duitsland). Op slechts 3,5 uur rijden van Amsterdam bevindt zich dit bijzondere centrum, gevestigd in een voormalig kuuroord in de prachtige natuur van Sauerland. Dzogchen is de meest directe methode tot het herkennen en ontwikkelen van je natuurlijke staat van Zijn.
Lees meer...
(Deze retraite is bijna  volgeboekt, de volgende is in april 2018)

 

Verslaafd aan liefde nu ook verschenen als "dwarsligger":

Dwarsliggers zijn kleine boekjes gedrukt op heel dun papier, endwarsligger verslaafd aan liefde
bladerend van boven naar onderen. Handig voor in je handtasje of vestzak. Inhoudelijk is deze uitgave preciers hetzelfde als de reeds bestaande.

 

Geleide meditaties om te downloaden

Op de pagina audio vind je enkele audiofiles met geleide meditaties die je gratis kunt downloaden....

 

Nieuwe vertalingen

Er is eindelijk een Engelse vertaling verschenen van Verslaafd aan liefde! Het heet "Addicted to love".
In 2011 is de Duitse vertaling verschenen van "Verslaafd aan Liefde". Het heet Suchtig nach Liebe. Er is ook een nieuwe en herziene uitgave verschenen van de Duitse vertaling van De Opluchting: Aufatmen! Via deze link kun je gaan kijken op de Duitse website.
Onlangs is een nieuwe versie verschenen van de Engelse vertaling van De Opluchting:Quit smoking in one day.

 

Vijfendertigste druk van "Verslaafd aan liefde"

In juni 2009 is mijn boek "Verslaafd aan liefde" verschenen. Onlangs verscheen de vijfendertigste druk. Lees reacties...