Nieuws


 

In februari verschijnt mijn nieuwe boek "Over liefde en loslaten".

De ondertitel is "De levenscrisis als spirituele doorbraak". Het gaat over hoe je pijnlijke emoties en vooral levenscrises zoals een relatiecrisis, werkloosheid, burnout,ernstige ziekte en naderende dood kunt benutten voor versnelde spirituele groei. Het bevat korte hoofdstukken met uitleg, en heel veel korte praktische instructies om een beknellende emotie te transformeren in een bevrijding.

Lezing in Amsterdam op 1 maart

Op woensdagavond 1 maart geef ik een lezing over mijn nieuwste boek Over liefde en loslaten in de Vondelkerk te Amsterdam. De avond begint om 19.30u, het entree is 15,- euro. Reserveren is verplicht en kan door me een mailtje te sturen. Deze lezing is volgeboekt. Als je op een wachtlijst wil, stuur me een mailtje.

Lezing in Apeldoorn op 23 maart

Op donderdagavond 23 maart geef ik een lezing Over liefde en loslaten in GAIA te Apeldoorn. De avond begint om 19.30u. Meer info en aanmelden via deze link...

Lezing in Groningen op 5 april

Op woensdagavond 5 april geef ik een lezing in Groningen over mijn nieuwe boek "Over liefde en loslaten". De locatie is de Travertijn. aanvangstijd 19.30u. Je kunt je aanmelden via deze link...

 

(De retraite voor paren over spirituele relaties in Portugal op 2-9 maart is wegens omstandigheden verplaatst naar een latere datum.)

Nieuwe website gemaakt door Stijn Geurtz

Deze website is ontworpen en gebouwd door Stijn Geurtz, mijn jongste zoon. Als trotse vader ben ik enthousiast erover. Maar ik hoor ook graag je feedback, zeker als je fouten of onduidelijkheden hebt ontdekt.

 Aktie voor centrum Savita

Centrum Savita, waar ik altijd mijn Dzogchen 5-daagse retraites geef, heeft een Aktie op touw gezet om de hoge maandkosten te kunnen blijven betalen. Het zou heel jammer zijn als dit centrum het financieel niet zou kunnen bolwerken. Wil je meehelpen?  Klik op www.savita.nl

 Nieuwe Video's

Er zijn weer enkele nieuwe video's geplaatst. Zie de media-pagina...


5-daagse Dzogchenretraite in de heuvels van Sauerland

In het komende voorjaar (31 mei - 4 juni) geef ik weer een 5-daagse savita-4Dzogchenretraite in spiritueel centrum Savita in de buurt van Winterberg (Duitsland). Op slechts 3,5 uur rijden van Amsterdam bevindt zich dit bijzondere centrum, gevestigd in een voormalig kuuroord in de prachtige natuur van Sauerland. Dzogchen is de meest directe methode tot het herkennen en ontwikkelen van je natuurlijke staat van Zijn.
Lees meer...
(Deze retraite is volgeboekt, de volgende is in oktober 2017, aanmelden kan nog niet)

 

Verslaafd aan liefde nu ook verschenen als "dwarsligger":

Dwarsliggers zijn kleine boekjes gedrukt op heel dun papier, endwarsligger verslaafd aan liefde
bladerend van boven naar onderen. Handig voor in je handtasje of vestzak. Inhoudelijk is deze uitgave preciers hetzelfde als de reeds bestaande.

 

Geleide meditaties om te downloaden

Op de pagina audio vind je enkele audiofiles met geleide meditaties die je gratis kunt downloaden....

 

Nieuwe vertalingen

Er is eindelijk een Engelse vertaling verschenen van Verslaafd aan liefde! Het heet "Addicted to love".
In 2011 is de Duitse vertaling verschenen van "Verslaafd aan Liefde". Het heet Suchtig nach Liebe. Er is ook een nieuwe en herziene uitgave verschenen van de Duitse vertaling van De Opluchting: Aufatmen! Via deze link kun je gaan kijken op de Duitse website.
Onlangs is een nieuwe versie verschenen van de Engelse vertaling van De Opluchting:Quit smoking in one day.

 

Vijfendertigste druk van "Verslaafd aan liefde"

In juni 2009 is mijn boek "Verslaafd aan liefde" verschenen. Onlangs verscheen de vijfendertigste druk. Lees reacties...