Consult


 

Ik heb maar beperkt tijd voor individuele consulten. Vandaar dat ik je vraag om me eerst een mailtje te sturen met de redenen van je verzoek en je verwachtingen ten aanzien van een consult. Samen kunnen we dan per mail overleggen of een consult zinvol kan zijn en eventueel een afspraak maken. Dat kan doorgaans dan wel op korte termijn.
Een consult bij mij is meestal éénmalig. Doel van het consult is je te helpen de manier van kijken naar je eigen geest daadwerkelijk te ervaren, en je een praktische methode aan te reiken waarmee je thuis verder kunt oefenen in het loslaten van je identificatie met pijnlijke emoties. In overleg kunnen lichaamsgerichte, energetische of tantrische werkvormen gebruikt worden. Na het consult is het mogelijk een tijdje coaching te krijgen per e-mail.

 

Verslaving

Als je een consult wilt als hulpmiddel om je verslaving te beëindigen, is het belangrijk dat je eerst "De verslaving voorbij" gelezen hebt. Rokers moeten ook eerst de Opluchtingstraining gedaan hebben (zie www.opluchting.com)

Opvoeding

Wie het boek "Het einde van de opvoeding" gelezen heeft, en behoefte heeft aan een gesprek over opvoedingsproblemen, kan ook een consult vragen.

Relaties

Als je het boek "Verslaafd aan liefde" gelezen hebt, dan zul je begrijpen dat ik geen relatie-therapie geef. Relatieproblemen zijn altijd slechts symptomen van een verstoorde verhouding tussen jou en jezelf. Pas als je het relatiedenken loslaat en je natuurlijke, overvloedige liefde ontwikkelt, kun je gelukkig leven met en zonder een relatie. Daarvoor is het noodzakelijk om je spiritueel te ontwikkelen, door onder andere de juiste vorm van meditatie te gaan beoefenen. Daar kan ik je eventueel bij helpen middels de jaarcursus of de cursus Spirituele relaties. Alleen als je door een relatiecrisis of door een andere aanleiding in een zeer beknelde toestand terecht bent gekomen, eigenlijk dus een relatiecrisis met jezelf, is een consult misschien zinvol.

Kosten en afspraak maken

Een consult duurt ongeveer één tot anderhalf uur, kost 175,- euro (dit is inclusief eventuele coaching per mail na het consult) en vindt plaats in Vierhouten (op de Veluwe). Als je weinig inkomsten hebt, kun je korting vragen. Neem eerst contact op per e-mail.