Nieuws


Ik sta met een kort interview in het nieuwe boek van Patrick Kicken, Leven Zonder Stress, in te kijken via http://eenlevenzonderstress.nl

 

 

 

 

 


Het luisterboek Bevrijd door liefde van Jan GeurtzNIEUW: Luisterboek van Bevrijd door liefde!

Afgelopen winter heb ik een luisterboek ingesproken van Bevrijd door liefde. Ik heb daarbij elk hoofdstuk voorzien van een zelf-gemaakte muzikale omlijsting. Het is het soort sfeermuziek dat je ook wel bij films hoort: dramatisch en sfeervol.  Ruim 10 uur luisterplezier voor maar 7,- euro en je kunt het meteen downloaden naar je eigen computer of smartphone. Meer info en bestellen....

 

 

 

 

 

 

Mijn laatste boek heet "Over liefde en loslaten"

De ondertitel is "De levenscrisis als spirituele doorbraak". Het gaat over hoe je pijnlijke emoties en vooral levenscrises zoals een relatiecrisis, werkloosheid, burnout,ernstige ziekte en naderende dood kunt benutten voor versnelde spirituele groei. Het bevat korte hoofdstukken met uitleg, en heel veel korte praktische instructies om een beknellende emotie te transformeren in een bevrijding.
Het is in februari 2017 verschenen en inmiddels al weer aan de derde druk begonnen.

Ex-verslaafden gezocht voor een wetenschappelijk onderzoek

Bij een internationale studie over herstel bij drugsverslaving zoeken ze nog naar ex-verslaafden. Bent u zelf in herstel na een verslaving? Vul de vragenlijst in via www.rec-path.co.uk of deel deze met anderen.

Nieuwe website gemaakt door Stijn Geurtz

Deze website is ontworpen en gebouwd door Stijn Geurtz, mijn jongste zoon. Als trotse vader ben ik enthousiast erover. Maar ik hoor ook graag je feedback, zeker als je fouten of onduidelijkheden hebt ontdekt.

 Aktie voor centrum Savita

Centrum Savita, waar ik altijd mijn Dzogchen 5-daagse retraites geef, heeft een Aktie op touw gezet om de hoge maandkosten te kunnen blijven betalen. Het zou heel jammer zijn als dit centrum het financieel niet zou kunnen bolwerken. Wil je meehelpen?  Klik op www.savita.nl

 


5-daagse Dzogchenretraite in de heuvels van Sauerland

Van 10-14 september geef ik weer een 5-daagse savita-4Dzogchenretraite in spiritueel centrum Savita in de buurt van Winterberg (Duitsland). Op slechts 3,5 uur rijden van Amsterdam bevindt zich dit bijzondere centrum, gevestigd in een voormalig kuuroord in de prachtige natuur van Sauerland. Dzogchen is de meest directe methode tot het herkennen en ontwikkelen van je natuurlijke staat van Zijn.
Lees meer...
(Deze retraite en de volgende op 5-9 december zijn beide volgeboekt)

 

Verslaafd aan liefde nu ook verschenen als "dwarsligger":

Dwarsliggers zijn kleine boekjes gedrukt op heel dun papier, endwarsligger verslaafd aan liefde
bladerend van boven naar onderen. Handig voor in je handtasje of vestzak. Inhoudelijk is deze uitgave preciers hetzelfde als de reeds bestaande.

 

Geleide meditaties om te downloaden

Op de pagina audio vind je enkele audiofiles met geleide meditaties die je gratis kunt downloaden....

 

Nieuwe vertalingen

Er is eindelijk een Engelse vertaling verschenen van Verslaafd aan liefde! Het heet "Addicted to love".
In 2011 is de Duitse vertaling verschenen van "Verslaafd aan Liefde". Het heet Suchtig nach Liebe. Er is ook een nieuwe en herziene uitgave verschenen van de Duitse vertaling van De Opluchting: Aufatmen! Via deze link kun je gaan kijken op de Duitse website.
Onlangs is een nieuwe versie verschenen van de Engelse vertaling van De Opluchting:Quit smoking in one day.

 

Tweeënveertigste druk van "Verslaafd aan liefde"

In juni 2009 is mijn boek "Verslaafd aan liefde" verschenen. Onlangs verscheen de tweeënveertigste druk. Lees reacties...