Reacties op Vrij van gedachten


geurtz-vrij van gedachten-omslag 2

Beste Jan,
Net je boek 'Vrij van gedachten' uitgelezen en ik ben diep geraakt...
Je speelse en heldere beschrijving over Gewaar zijn inspireert en ontroerd me. Ik had regelmatig gevoelens/gedachten van herkenning en verlangen naar meer. Je beschrijving van de bijzondere momenten met Rinpoche deden me veel.
Mijn Dank!
Ik ga me inschrijven voor de jaartraining.
Groet,
Fred


Hallo Jan,

Heb net t boek vrij van gedachten gelezen. Was in "verslaafd aan denken" begonnen maar heb t toen ik nog in t 1e deel las weggelegd, kwam er lastig doorheen. Ga nu t 2e gedeelte lezen van verslaafd aan denken. Heb net ook nog bevrijd door liefde besteld waar ik ook benieuwd naar ben.
Wat ik zeker prettig vond in jouw laatste boek dat t lekker leest. Korte hoofdstukken en mooie heledere inzichten. Wat heb jij een boeiend avontuur beleefd. Heb weer meer inzicht gekregen na t lezen van dit boek.
Dank voor dit fijne boek.
Met vriendelijke groet,
Johan

 

Lieve Jan,

Met heel veel plezier, enthousiasme en ontroering heb ik je nieuwe boek ook al weer gelezen!! (naast verslaafd aan liefde, bevrijd door liefde, verslaafd aan denken, alles 2x…) Ook je radio interview  in december beluisterd...

Ik kan je niet zeggen hóe blij ik met je ben en de inzichten die ik door jou onderricht krijg!!!

Je kan bovendien niet alleen uitmuntend verwoorden en onderrichten wat het eeuwenoude Dzogchen Tibetaans Boeddhisme inhoud, je taal en schrijfkwaliteit leest als een trein en klinkt mij ook als muziek in de oren! heerlijk!

Ik heb het gevoel helemaal thuis te komen in deze manier van spiritueel onderricht….

vooral ook de praktische kant ervan herken ik en doe ik met veel plezier

de ene week lukt het me beter dan de andere (…)

De kern blijft: beoefenen en doen doen doen

iets wat ik zelf ook overdraag in mijn werk; het ‘fysiek' maken van je inzichten

Maar nu met nog veel meer onderbouwing als ooit te voren

Ik wordt er erg gelukkig van en heb het gevoel te groeien in mijn persoonlijk en professionele leven (stem/zang/drama docent )

Liefs Tilde


 

 

Dag Jan,

ik vind je boek prachtig, en ik wil je bedanken dat je het zó geschreven hebt: zo persoonlijk, waardoor het voor mij in ieder geval de essentie van de meditatie en van gewaarzijn veel helderder voelbaar en (her-)kenbaar maakt..... En daardoorheen dan steeds die helderheid van jou om ook het diepe gedachtengoed en de oefeningen zo goed te verwoorden. Dankjewel!

Ik hoop dat het boek veel mensen mag raken en mag helpen dieper daarbij te komen.

Lieve groet,

Marion